Vent in de tent wordt vrouw in de tent.

Cafetaria “Eetwinkel Select” is zeker in ’t centrum van de Boxtelse wijk Selissen een begrip.

Eigenaar Jack van Hal zette zijn eerste stappen hier in 1985. Na tips en trics van toendertijd zijn baas nam hij in 1998 de zaak volledig over. Hij heeft van wat toen nog een traditionele afhaal-snackbar was een luxe cafetaria gemaakt met een sfeervol zitgedeelte en veel zelfgemaakte producten.

Na 36 jaar en de gebruikelijke tegenslagen is hij trots op waar Select nu staat en wellicht nog trotser dat hij “zijn levenswerk” kan gaan overdragen aan Jorien van der Pasch, die dus de vrouw in de tent gaat worden.

Jack neemt haar voor nu onder zijn vleugels en brengt haar naar het punt dat zij helemaal klaar is om deze zaak tot in lengte van jaren door te zetten. 

Jack: “Jorien is mijn pupil, jaren geleden begon ze haar horeca loopbaan bij mij en nà een uitstap eerder naar het restaurant-wereldje ben ik trots dat ze weer terug is en weet ik dat zij met haar inzet, ervaring en passie de enige juiste persoon is om Select op ’t huidige niveau te houden.”

Jorien: “Toen Jack bij mij aanklopte met zijn plan, was ik verrast maar ook voelde ik meteen trots opkomen met zó een kans. Het voelt als thuiskomen om weer op deze plek terug te zijn. Jack heeft hier een geweldig bedrijf neergezet en ik ga het voortzetten met alleen een klein vleugje Jorien erbij.”

Ons team staat met liefde voor u klaar om gezellig bij ons te komen “uit eten”.

‘T rustpuntje in winkelcentrum “Selissen”.

Hygiëne is voor ons normaal en dus voor u een zekerheid.

Hierbij staan wij voor service, klantvriendelijkheid en kwaliteit.

Wij zijn aangesloten bij de formule Eetwinkel die inmiddels al meer dan 30 topcafetaria’s steunen met ondernemen en helpen ons naar een niveau “frites-restaurant”…

In een huiselijk warme sfeer kunt u bij ons genieten van ’n uitgebreide lunch, een heerlijk diner of simpelweg een lekker VERS frietje.

Scroll eens door onze foto’s om een indruk te krijgen van ons gezellige eetgedeelte binnen of met goed weer buiten.

Werken bij Eetwinkel Selissen
Wil jij werken in een jong, creatief en enthousiast team? Wij zoeken nog toppers die ons team kunnen versteken. We willen het je zo makkelijk mogelijk maken, daarom mag jij solliciteren zoals jij het wilt. Loop gewoon even binnen, stuur een mailtje of bel ons.