Welkom bij Eetwinkel Select

Wij zijn uw rustpuntje in winkelcentrum Selissen – Boxtel Noord, bij ons kunt u in een fijne gemoedelijke sfeer genieten van heerlijke menu’s, vers en uit eigen keuken en bij u aan tafel geserveerd. Gastvrijheid, service en natuurlijk kwaliteit zijn bij ons een zekerheid. 

Na 33 jaar gaan wij (Jack en Ankie) een stapje terug doen en nemen Erwin en Daniel de dagelijkse zaken over. Overtuigd van hun kennis en passie voor dit mooie vak kunnen wij dit met een gerust hart doen. Wij zijn erg blij met uw bezoek aan onze cafetaria en wensen u alvast smakelijk eten en hopen dat alles naar tevredenheid zal zijn.

Eetwinkel-Kika kinderbox

In samenwerking met twee Run for KiKa Marathon deelnemers hebben wij een vrolijke kinderbox ontwikkeld. Voor elke verkochte Eetwinkel Kinderbox doneren wij € 0,25 aan Run for Kika Marathon. Zo proberen we de komende jaren een mooi bedrag bij elkaar te sparen voor het goede doel KiKa. De Eetwinkel kinderbox bestaat uit lekkere frietjes met frietsaus, curry of appelmoes. Als snack kan er gekozen worden uit een frikandel, kroket, 3 bitterballen of 3 kipnuggets. Compleet met een Capri-Sun en natuurlijk een kadootje!

Ideeënbus

Wat vindt u goed aan ons en wat zou u graag veranderd willen zien na uw bezoek. Laat een review achter en inspireer ons zó om onze service en gastvrijheid te behouden of te verbeteren.
Elke maand verloten we op onze Facebookpagina onder alle reviews van die maand een waardebon van €10,00 bij ons te besteden.

HIER VIND JE ONS

Sint Severusstraat 16 | Boxtel

Eetwinkel Selissen

Sint Severusstraat 16, Boxtel, NederlandT: 0411 673107
E: info@eetwinkelselissen.nl
maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
woensdag
12.00 - 20.00
donderdag
12.00 - 20.00
vrijdag
12.00 - 20.00
zaterdag
16.00 - 20.00
zondag
16.00 - 20.00
route plannen
Route
Route

Werken bij Eetwinkel Selissen
Wil jij werken in een jong, creatief en enthousiast team? Wij zoeken nog toppers die ons team kunnen versteken. We willen het je zo makkelijk mogelijk maken, daarom mag jij solliciteren zoals jij het wilt. Loop gewoon even binnen, stuur een mailtje of bel ons.